Ga naar de inhoud
Jouw bestelling

WINKELMAND

Je winkelmand is leeg Bestellen

Kerstmenu met soep en dessert

Bruuts Kerstmenu met soep & dessert is te bestellen vanaf 4 personen. De kosten bedragen € 38,50 per persoon.
Al onze kerst producten zijn te bestellen voor 24/25 & 26 december.

Ons Kerstmenu met soep en dessert is compleet glutenvrij te verkrijgen. 

38,50

  • Soep keuze: *

Afhaaldag Kerst

Kies hier onder een afhaal dag

  • *

Visschotel bij bestellen?

  • Visschotel bij bestellen? *

Product totaal

Opties totaal

Vast bedrag totaal

Totaal

Bruuts Kerstmenu is te bestellen vanaf 4 personen. Ons kerstmenu is enkel af te halen op onze locatie. U krijgt van ons een bestelnummer en tijdslot. Afhalen voor eerste of tweede kerstdag kan enkel op 1ste Kerstdag (25-12-25) opgehaald worden. U krijgt van ons een bevestigingsmail, LET OP Hotmail accounts komen van ons vaak in de spam terecht!! U krijgt alles koud mee en kunt met onze pannen het buffet verwarmen op uw eigen gemak, beschrijving wordt meegeleverd.    

  • Tijdslot 1 is van 10:00 uur tot 11:00 uur.
  • Tijdslot 2 is van 11:00 uur tot 12:00 uur.
  • Tijdslot 3 is van 12:00 uur tot 13:00 uur.
 

 

Soep (keuze uit):

 
  • Mosterdsoep met Drentse metworst en gehakte kruiden (ook vegetarisch)
  • Tomaten crème soep met mascarpone
 

Voorgerechten:

 
  • Broodje met kruidenboter, gezouten boter en ailoli
  • Fricandeau uit eigen keuken met bosuitjes en teriyakisaus
  • Gepofte aardappelsalade met rode ui, paprika en groene kruiden
  • Onze befaamde Drentse salade
  • Caesarsalade met kip, uitgebakken spek, Romeinse sla, kaasvlokken en gekookt ei.
  • Grootmoeders stoofpeertjes
 
  • Voorgerecht uitbreiden met een heerlijke visschotel? Onze visschotel wordt geserveerd met zoute haring, zalmwraps, krabsalade, tonijnsalade en makreelsoorten, de schotel is voor 4/5 personen.

 

Hoofdgerechten:

 
  • Oma's runderstoofpotje
  • Kippendij gemarineerd in teriyaki
  • Kalkoen tournedos met champignonroomsaus
  • Rollade uit eigen slagerij met rode wijnsaus
  • Spareribs met een zoete twist

   

Garnituren:

 
  • Geroosterde krieltjes met groene kruiden
  • Risotto a la Bruut
  • Bonenrolletjes met spek

 

Dessert:

   
  • Lemon cheesecake
  • Tiramisu
  • Chocolade trio

Nagerecht:

 
  • Trifle van Bastonge, chocolademousse en kersen
  • Apflestrudel met vanillesaus
  • Tiramisu uit eigen keuken