Ga naar de inhoud
Jouw bestelling

WINKELMAND

Je winkelmand is leeg Bestellen

Kerstmenu met soep

Bruuts Kerstmenu met soep is te bestellen vanaf 2 personen. De kosten bedragen € 33,- per persoon. Al onze kerst producten zijn te bestellen voor 24/25 & 26 december.

Ons Kerstmenu met soep is compleet glutenvrij te verkrijgen, het enige wat u anders krijgt is het brood en dips.

33,00

  • Soep keuze: *

Afhaaldag Kerst

Kies hier onder een afhaal dag

  • *

Visschotel bij bestellen?

  • Visschotel bij bestellen? *

Product totaal

Opties totaal

Vast bedrag totaal

Totaal

  • Bruuts Kerstmenu is te bestellen vanaf 2 personen. Ons kerstmenu is enkel af te halen op onze locatie. U krijgt van ons een bestelnummer en tijdslot. Afhalen voor eerste of tweede kerstdag kan enkel op 1ste Kerstdag (25-12-25) opgehaald worden. U krijgt van ons een bevestigingsmail, LET OP Hotmail accounts komen van ons vaak in de spam terecht!!U krijgt alles koud mee en kunt met onze pannen het buffet verwarmen op uw eigen gemak, beschrijving wordt meegeleverd.
    • Tijdslot 1 is van 10:00 uur tot 11:00 uur.
    • Tijdslot 2 is van 11:00 uur tot 12:00 uur.
    • Tijdslot 3 is van 12:00 uur tot 13:00 uur.

 

Soep (keuze uit):

 
  • Mosterdsoep met Drentse metworst en gehakte kruiden (ook vegetarisch)
  • Tomaten crème soep met mascarpone
 

Voorgerechten:

 
  • Broodje met kruidenboter, gezouten boter en ailoli
  • Fricandeau uit eigen keuken met bosuitjes en teriyakisaus
  • Gepofte aardappelsalade met rode ui, paprika en groene kruiden
  • Onze befaamde Drentse salade
  • Caesarsalade met kip, uitgebakken spek, Romeinse sla, kaasvlokken en gekookt ei.
  • Grootmoeders stoofpeertjes
 
  • Voorgerecht uitbreiden met een heerlijke visschotel? Onze visschotel wordt geserveerd met zoute haring, zalmwraps, krabsalade, tonijnsalade en makreelsoorten, de schotel is voor 4/5 personen.

 

Hoofdgerechten:

 
  • Oma's runderstoofpotje
  • Kippendij gemarineerd in teriyaki
  • Kalkoen tournedos met champignonroomsaus
  • Rollade uit eigen slagerij met rode wijnsaus
  • Spareribs met een zoete twist

   

Garnituren:

 
  • Geroosterde krieltjes met groene kruiden
  • Risotto a la Bruut
  • Bonenrolletjes met spek